Ελληνικά | English
Σχετικά με εμάς
Maistrali Studios
Στο Μπατσί, το γραφικό λιμανάκι της Άνδρου, δημιουργήσαμε το συγκρότημαMaistrali Studios (Α΄ Κατηγορίας) για να φιλοξενήσουμε εδώ τις πιο ονειρεμένες διακοπές σας. Σχεδόν πάνω στο κύμα, μόλις 70 μ. από την πεντακάθαρη, οργανωμένη παραλία με την ξανθιά αμμουδιά και τα θαλάσσια σπορ, 32 δωμάτια και διαμερίσματα, με απολαυστικές ανέσεις και Κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκαν για να ξεκουράσουν εσάς, την οικογένεια, την παρέα.

Σας προσκαλούμε στο Μπατσί, το κέντρο διασκέδασης της Άνδρου, και στα Maistrali Studios με τον καταπράσινο κήπο, την οικογενειακή ατμόσφαιρακαι τη φιλική εξυπηρέτηση: ελάτε να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού μας συνδυάζοντας την απόλυτη χαλάρωση με την πιο αξέχαστη διαμονή.
 
Η φιλοσοφία μας
Στα Maistrali Studios θα νιώσετε σαν το σπίτι σας και αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Να σας κάνουμε να περάσετε αξέχαστες διακοπές σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλον και θα σας εξυπηρετήσουμε ότι και αν χρειαστείτε. Ότι πληροφορία χρειαστείτε είμαστε στην διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για τις παραλίες, τα αξιοθέατα, τις πιο ενδιαφέρουσες και κρυφές γωνιές της Άνδρου.

Θα φροντίσουμε να περάσετε μοναδικές και αξέχαστες διακοπές στην Αρχόντισσα του Αιγαίου, την Άνδρο!